Ka meie uus koduleht on startinud!

käepigistus

2018 aasta on alanud teisti pea iga ettevõtja ja töötaja jaoks, nii ka meie. Pisikese, ent meile tähtsa muutusena alustame aastat uue kodulehega.

Loomulikult soovin sellega uusi kliente köita. Kuid paljuski valmis see mõeldes Sinule, kes sa juba olemas oled. Üheks eesmärgiks kodulehte tellides oli vajadus Sinuga rohkem suhelda. Isiklik lähenemine on siiani hästi töötanud, kuid ka minu ööpäevas on vaid 24 tundi. Kõigile nii palju tähelepanu pöörata, kui soovin, lihtsalt ei jõua. Ja ühte ning sama telefonis korrutades tekib see teadagi kummaline tunne.

Alustame nii moodsa blogimisega.

Uue kodulehe arendamise protsessis selgus, et heaks abiliseks suhtlemisel on blogi. Saan siin rääkida sellest, mis raamatupidamises teid kõiki puudutab, pakkuda ehk mõne lahenduse ja lisaks rääkida ka meie oma ettevõtte uudiseid.

Käesoleval aastal, mis on äsja alanud, pulbitseb kui mitte ütelda et lausa keeb üleüldistest uuendustest, seega ajastusega tunnen, et panin täpselt naelapea pihta. Uut infot, mida ettevõtjal tarvis teada, on tohutult.

Ainuüksi maksumuudatuste ümber tekkis juba eelmisel aastal nii suur torm, et võttis maksuametnikudki korraks hingetuks. Ja aasta 2018 algas pea igas ettevõttes kõike muud, kui pühadejärgse vaikeluga.

Raamatupidajad on muutuste tuules juba startinud, kuid kus suunas, pole täna veel kõigile täpselt selge. Seetõttu võtaksingi esimese asjana laualt kõige olulisema ja räägiksin, mis kõik sel aastal teisiti on ja kuidas see sind puudutab.

Seega tuletan Sulle meelde aeg-ajalt meiegi lehele kiigata. Asjadega kursis püsida on äraütlemata kasulik!

Kui soovid abi ja tuge, leiad minu kontaktid siit. Ja teadmiseks, rumalat küsimust ei ole.

Loovust ja päikest soovides,
Rauno Ojanurme
Interacount OÜ